Varmesystemer

Varmesystemer

Varmesystemet er hjertet i ethvert hjem, og det er vigtigt at det fungerer efter hensigten. Et dårligt varmeanlæg kan give dårlig indeklima, og kan koste mange penge på længere sigt både i fyringsudgifter, samt reparationer.

Nye kondenserende kedler har en virkningsgrad på over 90% og det kan derfor tit svare sig at udskifte sin gamle kedel med en ny. Ved udskiftning af en ældre kedel til en ny, kan der i mange tilfælde spares op til 30% Hybrid løsninger bliver også mere og mere populære, hvor man beholder sin gamle kedel og får den koblet sammen med en nyvarmepumpe.

På den måde vil du have en billig drift det meste af året med varmepumpen, og på de koldeste dage hvor varmepumpens virkningsgrad er for dårlig supplerer din gamle kedel automatisk.

Desuden kan der også være penge at spare på udskifting af en gammel cirkulationspumpe, eller dine gamle radiator ventiler.

Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig, og vi er altid klar til at lave et uforpligtende tilbud til dig.