Fjernvarme, gas og olie

Fjernvarme, gas og olie i Hjørring

Har du et fjernvarmeanlæg, eller overvejer du at skifte dit gamle oliefyr ud? Så vil du hurtigt kunne mærke besparelserne. Hos Hjørring VVS har vi mange års erfaring med service af fjernvarme samt kedler og andre varmeinstallationer. Vi varetager blandt andet installation af gaskedler, oliefyr og biobrændsel for privat og erhverv.
Fra vores adresse i Hjørring servicerer vi kunder i hele Nordjylland. Store såvel som små opgaver udføres i villaer, huse, ejendomskomplekser samt industri- og erhvervsbygninger.

Overvejer du at omlægge til fjernvarme?

Hvis du vil omlægge til fjernvarme, skal du bo i et område med fjernvarme, hvor det er muligt at tilslutte huset til fjernvarmenettet. Har fjernvarmeværket først ført tilslutningen fra vejen op til dit hus, tager det ikke lang tid at blive tilsluttet. ​

En serviceaftale kan betale sig

Vi anbefaler at du får efterset dit fjernvarmeanlæg årligt, så du er sikret at dit anlæg kører optimalt hele året rundt. Med en serviceaftale hos Hjørring VVS vil dit anlæg blive efterset af erfarne professionelle, der blandt andet tjekker filtre, rør og varmtvandsbeholderen. Vi lægger primært vores eftersyn lige inden fyringssæsonen, hvor alle dele kontrolleres og eventuelt udskiftes, så du ikke står uden varme i huset.

Vil du høre mere om fjernvarme, gas- eller oliefyr

Er du interesseret i fjernvarme, gas- eller oliefyr nær Hjørring? Eller har du spørgsmål til dit nuværende anlæg, eller skal det gamle udskiftes, så er vi de rette at kontakte. Med erfaring, ekspertise og faglig stolthed er vi klar til at rådgive og servicere dig. Kontakt os på telefon (+45) 98 92 80 20 eller post@hjorringvvs.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig. ydeligere kan vi bl.a. hjælpe med varmepumper og varmesystemer.