Varmepumper

Varmepumpe i Hjørring og resten af Nordjylland

Nutidens svar på billig og miljøvenlig opvarmning

Hos Hjørring  VVS er vi ikke i tvivl om, at en varmepumpe af en ordentlig kvalitet er blandt markedets bedste opvarmningskilder i dag. Vores overbevisning bunder blandt andet i varmepumpens miljøvenlige og økonomiske drift. Den udnytter solens stråler til at producere den afgivne varme.

Det er ikke lige meget, hvilke varmepumper du vælger. Det er der flere grunde til. Kvaliteten spiller en stor rolle i, hvor godt de er i stand til at opvarme. Det kan sagtens anbefales at spendere lidt ekstra i anskaffelsen af en varmepumpe. Dette skyldes at kvalitetspumper hurtigt vil vise sig at være en billigere løsning i det lange løb. Derudover bør varmepumper vælges alt efter hvilken type bygning, de skal opvarme. Læs mere om varmesystemer.

Service af varmepumper

Vi er specialister i levering og installation af nogle af markedets bedste varmepumper. Så hvis du vil have monteret varmepumpe på din privatbolig, dit sommerhus eller på din virksomhed, er vi et sikkert valg. Vi har beliggenhed i Hjørring, men kører i hele Nordjylland.

Samtidig kender vi til værdien af ordentlig service af varmepumper, som kan sikre at pumpen kan yde sig sit ypperste. Med professionel service af din varmepumpe får du en kontinuerlig drift, der er både miljøvenlig og økonomisk forsvarligt i mange år.

Vil du høre mere om fordelene ved en varmepumpe?

Er du interesseret i en varmepumpe nær Hjørring? Eller vil du høre mere? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon  (+45) 98 92 80 20  eller post@hjorringvvs.dk, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om fordele ved en varmepumpe. Vi er klar til at rådgive og vejlede samt give dig et uforpligtende tilbud på installation eller service af varmepumper.